Liverpool, Feyenoord'u ikna etti! Arne Slot dönemi başlıyor

HABER MERKEZİ
Liverpool İngiltere Premier Lig
Liverpool, Feyenoord'u ikna etti! Arne Slot dönemi başlıyor

Jürgen Klopp'un sezon sonunda ayrılacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarını sıklaştıran Liverpool, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Arne Slot için kulübü Feyenoord'u ikna etmeyi başardı.

Alman teknik direktör Jürgen Klopp, Ocak ayında yaptığı açıklamada, 9 yıldır görev yaptığı Liverpool'dan sezon sonunda ayrılacağını duyurmuştu.

Bu açıklamanın ardından teknik direktör arayışlarını hızlandıran Liverpool'da Xabi Alonso ve Ruben Amorim isimleri öne çıkmış ancak iki teknik adamla da anlaşma sağlanamamıştı.

Alternatif isimlerle görüşmelerini sürdüren Liverpool'da son dönemde Arne Slot'un ismi ön plana çıktı.

Feyenoord'la geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğu yaşayan, bu yıl ise Hollanda Kupası'nı kazanıp ligde de ikinci sırada yer alan Arne Slot, Premier Lig deviyle anlaşmaya vardı.

9 milyon Euro'luk ilk teklifine ret yanıtı alan Liverpool, bonuslarla birlikte 15 milyon Euro'yu bulan ikinci teklifinde Feyenoord'u da ikna etmeyi başardı.

Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

2021 yazından bu yana Feyenoord'u çalıştıran 45 yaşındaki genç çalıştırıcı, Feyenoord'un başında çıktığı 145 maçta 94 galibiyet, 27 beraberlik ve 24 mağlubiyet yaşayarak 2.13 puan ortalaması yakaladı.