Liverpool'dan transferin son gününde Ozan Kabak hamlesi

Liverpool'dan transferin son gününde Ozan Kabak hamlesi

Premier Lig ekiplerinden Liverpool, transfer döneminin son gününde Bundesliga ekibi Schalke 04'te forma giyen milli stoper Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Sky Sport'ta yer alan habere göre, Liverpool, transferin son gününde Ozan Kabak'ı renklerine katmak için çalışıyor.

Haberde İngiliz devinin Ozan'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği, bunun için de yarım sezonluğuna 3 milyon Euro kiralama bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi. Kiralama teklifinin kabul edilmesi durumunda satın alma opsiyonun 30 milyon Euro civarında olması bekleniyor.

Schalke 04'ün olası bir transferde Ozan'ın yerine alacağı ismi belirlediği ancak henüz bir anlaşma sağlamadığı, Ozan'ın Liverpool'a transferine onay vermeden önce bu transferi yapması gerektiğinin altı çizildi.

İngiltere transfer dönemi TSİ 20:00'de sona erecek. Liverpool, milli yıldızı kadrosuna katmak için zamanla yarışıyor.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİYOR İDDİASI

Öte yandan Sky Sport muhabiri Max Bielefeld, milli futbolcunun az önce Schalke 04 sağlık ekibiyle görüştüğünü, bu görüşmenin kısıtlı zaman gerekçesiyle muhtemelen 'sağlık testinden geçme' amaçlı olduğunu söyledi.

OZAN KABAK KİMDİR?

25 Mart 2000'de Ankara'da doğan ve futbola Galatasaray alt yapısında başlayan Ozan Kabak, 2018 yılında A takıma yükselmişti.

Sarı-kırmızılı takımda 18 maçta görev yapan Ozan, 2018/19 sezonunun devre arasında 11 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Stuttgart'a transfer oldu. Stuttgart'ta 17 maçta forma giyen Ozan Kabak 17 maçta 3 gol kaydetti.

Geçtiğimiz sezon başında 15 milyon Euro'ya bir başka Alman ekibi Schalke 04'e transfer olan Ozan Kabak, mavi-beyazlı takımda 42 maçta 3 gol kaydetti ve takımın değişilmez isimlerinden biri konumuna geldi. 

Kaynak: Haber Global TV

Liverpool Ozan Kabak Bundesliga Premier Lig son dakika transfer haberleri