Livakovic takım arkadaşlarıyla vedalaştı! İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe
Livakovic takım arkadaşlarıyla vedalaştı! İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönen Hırvat kaleci Dominik Livakovic, teknik direktörünün ısrarına rağmen yarınki Sparta Prag maçında oynamayacağını belirterek takım arkadaşlarına veda etti.

Germanijak'ta Izak Ante Sucic imzasıyla yayımlanan habere göre; Dinamo Zagreb teknik direktörü Sergej Jakirovic'in ısrarlarına rağmen yarınki Sparta Prag maçında oynamayacağını belirten Dominik Livakovic, akşam antrenmanına çıkmadı ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Livakovic'in yarın (24 Ağustos, Perşembe) özel uçakla İstanbul'a gelerek Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçmesi ve ardından sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerin Dominik Livakovic'in transferi için Dinamo Zagreb'e 9 milyon Euro bonservis ve 1 milyon Euro bonuslar ödeyeceği iddia ediliyor.

DOMINIK LIVAKOVIC'İN KARİYERİ

2015 yazında transfer olduğu Dinamo Zagreb'de bugüne dek 289 maçta görev yapan Dominik Livakovic, 135 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Livakovic, Dinamo Zagreb ile 6 Hırvatistan Ligi 2 de Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Dominik Livakovic, 2022 Dünya Kupası'nda 3. olan Hırvatistan Milli Takımı'nın da kalesini korumuş ve özellikle penaltılara giden Brezilya maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Dominik Livakovic Dinamo Zagreb Fenerbahçe transfer haberleri