Lionel Messi'den itiraf: "Kendime 'Ne aptalsın' dedim"

Lionel Messi Arjantin FIFA 2022 Dünya Kupası
Lionel Messi'den itiraf: "Kendime 'Ne aptalsın' dedim"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, şampiyon oldukları FIFA 2022 Dünya Kupası'na dair açıklamalarda bulundu. Çeyrek finaldeki Hollanda maçında yaşananlardan dolayı çok pişman olduğunu söyleyen Messi, Dünya Kupası'nı kazanacağından çok emin olduğunu belirtti.

Arjantin ve dünya futbolunun en önemli yıldızlarından birisi olarak gösterilen Lionel Messi, FIFA 2022 Dünya Kupası hakkında açıklamalarda bulundu.

36 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası'nda çeyrek finalde karşı karşıya geldikleri Hollanda maçında yaptığı hareketlerden dolayı pişman olduğunu belirterek, "İnsanların saha dışında konuşması beni rahatsız ediyor. Ben hiçbir zaman bunu yapmadım. Galiba van Gaal bunu bilerek yaptı. Bu tarz şeyleri sevmiyorum. Hollanda maçında yaptığım sevinçten sonra çok pişman oldum ve kendime 'Ne aptalsın' dedim" ifadelerini kullandı.

Kariyerini Barcelona'da sürdüren Polonyalı yıldız Robert Lewandowski'nin kendisi hakkında kullandığı ifadaler hakkında da yorum yapan Lionel Messi, "Sözleri ben, çok rahatsız etti. Ballon D'Or'da onun hakkında söylediklerim içten cümlelerdi. Ama daha sonrasındaki konuşması beni oldukça rahatsız etti" dedi.

"ŞAMPİYON OLACAĞIMDAN EMİNDİM"

Ülkesinde herkesin kendisini çok sevdiğini, kötü zamanlar geçirdiğini fakat mutlu sona ulaştığını söyleyerek, "Dünya şampiyonu olacağımdan emindim. Tanrı'nın dünya şampiyonu olmamı istediğini biliyordum. Gerçekten kötü zamanlar geçirdim ama sonunda oldu. Tüm Arjantin halkının desteğini almak benim için bir zafer gibi. Bugün ülkenin en az yüzde 95'i beni seviyor" itirafında bulundu.

"KUPAYA DOKUNABİLMEK ÇOK GÜZELDİ"

Dünya Kupası'nda mutlu sona ulaştıktan sonra sonra kupaya dokunmanın kendisi için çok özel bir his olduğunu belirten yıldız isim, "Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra kupanın yanına gittiğimde 'merhaba' diye tekrarlamaya başladım. Onu ilk kez görüyordum. Işığı vardı, parlıyordu. Ona dokunabilmek çok güzeldi.

Polonya maçında penaltı kaçırınca antrenmanlarda farklı şekilde şutlar denemeye başladım. Eski günlerdeki gibi kaleciyi izlemeye ve son ana kadar riske etmeye başladım. Rulli ve Armani'ye birçok penaltı attım, Martinez'e çok şut çekmedim" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV