Messi yeni sözleşme imzalamadan Barselona'dan ayrıldı

futbol
Messi yeni sözleşme imzalamadan Barselona'dan ayrıldı

İspanya La Liga'da şampiyon olma şansını kaybeden Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, son hafta maçının kadrosuna alınmadı.

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Barcelona'nın Eibar ile yapacağın maçın kadrosuna alınmadı.

Messi, Barselona'dan ayrılarak Arjantin'e gitti. 

Barcelona ile sözleşmesi sona eren yıldız oyuncunun ne kadar vereceği halen bilinmiyor.

Haziran ve Temmuz aylarında Arjantin ile Copa America'da mücadele edecek olan Messi'nin geleceği netleşmeden Barcelona'dan ayrılması ses getirdi.

Oyuncunun babası, Barcelona Başkanı Laporta ile gayriresmi temaslarda bulunmuştu, ancak masada Messi'ye açıkça yapılmış bir teklif bulunmuyor.

Barcelona'nın Messi'ye ne kadarlık bir para teklif edeceği de muamma. 

Laporta'nın eline kolunu bağlayan gelişme ise kulüpte yapılan denetim. Denetim sona ermeden Barcelona'nın Messi'yle masaya oturması mümkün değil. Ancak Mayıs ayı sonunda denetim tamamlandığında Barcelona, Messi'yle transfer görüşmesi yapabilecek. 

Koeman, Messi ile mutlaka sözleşme yapılması gerektiğinin altını çizmişti. Koeman, "Messi olmazsa geçen sezondan 30 gol eksik olacağız, Messi ile Barça'nın onsuz olduğundan çok daha iyi bir geleceği var" yorumunda bulunmuştu. 

Öte yandan Bein Sports'un Barcelona muhabiri Messi'nin henüz sözleşme imzalamamasına rağmen Barcelona'da kalmaya karar verdiğini iddia etti.

Kaynak: Haber Global TV

Lionel Messi Barcelona transfer haberleri Arjantin La Liga futbol ispanyol futbolu