Lille'in sözleşmesini feshettiği Mustafa Kapı, Adana Demirspor yolunda

Transfer
Lille'in sözleşmesini feshettiği Mustafa Kapı, Adana Demirspor yolunda

Galatasaray'dan Fransa Ligue 1 ekibi Lille Transfer olan ancak forma şansı bulamayan Mustafa Kapı'nın sözleşmesi feshedildi. Kapı'nın Adana Demirspor ile görüştüğü öğrenildi.

Vole'nin haberine göre, Fransız ekibinin A takım kadrosunda forma şansı bulamayan ve Lille OSC 2'de görev alan Kapı'nın sözleşmesi feshedildi.

2020'de Galatasaray'dan yetiştirme bedeli karşılığında Lille'e transfer olan Mustafa, Fransız ekibinde hiç forma şansı bulamadı.

19 yaşındaki orta saha oyuncusunun Lille ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Bonservisi elinde olan Mustafa Kapı, Adana Demirspor'la anlaşmak üzere.

MUSTAFA KAPI KİMDİR?

Mustafa Kapı, 8 Ağustos 2002 tarihinde Denizli'de dünyaya geldi. Orta Saha mevkisinde oynayan Türk futbolcu, Ligue 1 takımlarından Lille'de forma giymektedir.

Altyapısından yetiştiği Galatasaray ile ilk Süper Lig maçına 23 Aralık 2018 tarihinde Galatasaray'ın Sivasspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada çıktı. Bu maçta henüz 16 yıl 4 ay 15 günlük olan Mustafa Kapı, Galatasaray'ın bir lig maçında forma giyen en genç futbolcusu oldu. Daha sonra, kulübüyle sözleşme yenilemeyen Kapı, 17 Şubat 2020'de kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray ile sözleşmesi 2019-20 sezonunda biten Kapı, Ligue 1 ekiplerinden Lille ile anlaştı. Resmî imza, Kapı 18 yaşına bastıktan sonra -8 Ağustos 2020'den sonra- atıldı. Oyuncu Lille ile sözleşmesini 7 Ocak 2022 tarihinde feshetti. Türkiye ile çeşitli yaş gruplarında toplam 49 maça çıktı ve 3 gol kaydetti. Mustafa Kapı 1.75 boyundadır.

 

 

Mustafa Kapı Lille transfer haberleri Adana Demirspor