Lille Wolfsburg maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi
Lille Wolfsburg maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu G Grubu'nda Lille ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Lille Wolfsburg maçı canlı izle. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Fransız ekibi Lille, evinde Alman ekibi Wolfsburg'u ağırlıyor.

Lille Wolfsburg maçı saat kaçta hangi kanalda? 

Lille ile Wolfsburg arasında oynanan karşılaşma saat 22:00'de başladı. Pierre-Mauroy stadındaki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor. 

Lille Wolfsburg canlı maç izle

İki takım arasında oynanan son maçı Wolfsburg 3-0 kazanmıştı.

Lille Wolfsburg  maçı iddaa oranları

1: 2.45

0: 2.65

2: 2.27

Avrupa kupalarında Alman takımlarına rakip olduğu dokuz maçın birini kazanabilen Lille (3B 5M), tek galibiyetini 2002 Intertoto Kupası'nda Stuttgart'ı yenerek aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son altı maçın beşini kazanan Wolfsburg (1M), bu galibiyetlerin dördünde 2+ gol sevinci yaşadı. Alman ekibi, bu süreçteki tek yenilgisini turnuvadaki son karşılaşmasında Real Madrid'den aldı (Nisan 2016).

Evinde oynadığı son 11 Şampiyonlar Ligi maçını kazanamayan Lille (4B 7M), Ekim 2006'dan bu yana iç saha galibiyeti alamıyor (3-1 vs AEK).

Wolfsburg, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynadığı son sekiz deplasman maçının sadece ikisini kaybetti (4G 2B).

Wolfsburg Teknik Direktörü Mark van Bommel, Şampiyonlar Ligi'nde görev yaptığı tek sezonda PSV'nin başında çıktığı altı maçta galibiyet alamadı (2B 4M).

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle