Lider Alanyaspor ilk yenilgisini aldı

Alanyaspor Gençlerbirliği
Lider Alanyaspor ilk yenilgisini aldı

Lider Alanyaspor, deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybetti.

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 11. haftasında evinde Alanyaspor'u ağırladı.  Ev sahibi ekip sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Liderlik koltuğundaki Alanyaspor bu skorla ligdeki ilk yenilgisini almış oldu ve 23 puanda kaldı. 

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

Mücadelenin 41. dakikasında ev sahibi Gençlerbirliği, Berat Özdemir uzaktan sert şut ile Marafona'yı avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin 75. dakikasında Gençlerbirliği hızlı atak şansı buldu ve yıldız futbolcusu Candeias ile skoru 2-0'a getirdi. 

78. dakikada VAR, Alanyaspor'un penaltı beklediği pozisyon için Fırat Aydınus'a izleme önerisi yaptı. Fırat Aydınus pozisyonu izledikten sonra penaltı kararı verdi.

Penaltı kararının ardından saha bir anda karıştı. Zargo Toure'yi takım arkadaşları zor sakinleştirdi. Hakem iki oyuncuyu da yanına çağırarak sarı kart gösterdi. 

83. dakikada kazanılan penaltı atışında Alanyaspor'da topun başına geçen Bakasetas skoru 2-1'e getirdi ve maç bu skorla sona erdi. 

90+5'TE PENALTI KAÇTI

Alanyaspor 90+4. dakikada Bakasetas ile bir de penaltı kaçırdı.

Alanyaspor teknik direktörü Çağdaş Atan, 90+7. dakikada kırmızı kart gördü. Atan, önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş mücadelesinde sahada olamayacak.

Kaynak: Haber Global TV

Alanyaspor Gençlerbirliği