Lewandowski: Mbappe bizi korkutmuyor

FC Barcelona Kylian Mbappe futbol İspanya La Liga Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi
Lewandowski: Mbappe bizi korkutmuyor
Fotoğraf: DepoPhotos

Barcelona'nın Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski, Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e karşı eski takımı Dortmund'u destekleyeceğini açıkladı.

1998 Varşova doğumlu Polonyalı golcü Robert Lewandowski katıldığı etkinlikte Barcelona, Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finali ve Mbappe hakkında konuştu.

Lewandowski, bu sezonun artık bir önemi olmadığını ve gelecek sezona odaklandığını söyledi.

Mbappe'nin Real Madrid'e olası gelişinin kendilerini korkutmadığını belirten Polonyalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi finalinde eski takımı Dortmund'u destekleyeceğini de sözlerine ekledi.

Lewandowski, Barcelona'nın bu sezon inişler ve çıkışlar yaşadığını belirterek şampiyon olmak için her zaman aynı seviyede olmak gerektiğinin altını çizdi. Potansiyellerinin var olduğunu belirten golcü futbolcu gelecek sezonun daha iyi geçeceğinden emin olduğunu da aktardı.

Dortmund formasıyla Wembley'de daha önce final oynadığını hatırlatan eski Bayernli golcü, "Finalde Dortmund'u destekleyeceğim. O atmosferi hatırlıyorum. Bu maç Reus için son maç olacak" diye konuştu.

Mbappe'nin Real Madrid'e gelişinin henüz resmileşmediğini belirten Lewandowski, "O inanılmaz bir oyuncu ve Real'e gelirse takım daha da güçlenecek. Ancak bizim zihniyetimiz, ne kadar iyi oyuncularınız olursa olsun, takım olursak ve birlikte çalışırsak sii yenebiliriz şeklinde olmalı. Korku yok elbette. Biz Real Madrid'i yakalamak değil geçmek istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.