Leipzig'den Fenerbahçeli taraftara Sörloth cevabı

Fenerbahçe
Leipzig'den Fenerbahçeli taraftara Sörloth cevabı

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında yer alan Alexander Sörloth için sarı-lacivertli taraftarları üzecek bir paylaşım yaptı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu Bruma, Emre Mor ve Lincoln ile güçlendiren, Willian Arao'yu da kısa süre içinde renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe'de golcü arayışları sürüyor.

Sarı-lacivertlilerin listesinde yer alan isimlerden biri olan Alexander Sörloth'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına dair çıkan haberlerin ardından Fenerbahçeli taraftarlar Norveçli golcü ve kulübü RB Leipzig'i sosyal medyadan yakın markaja aldı.

Bir Fenerbahçe taraftarının RB Leipzig Twitter hesabından yapılan bir paylaşıma "Sörloth'u bize verin" şeklinde yazdığı yanıta, Alman temsilcisinden "Hayır" şeklinde yanıt geldi. Leipzig'in bu cevabı sonrasında paylaşıma binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Sörloth Fenerbahçe Leipzig

ALMANYA VE İSPANYA'DA BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

2019-2020 sezonunda Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Sörloth, bir sonraki sezon 20 milyon Euro karşılığında Bundesliga temsilcisi RB Leipzig'in yolunu tutmuştu.

Alman ekibinde beklentilerin çok uzağında kalan Sörloth, 37 maçta 6 gol - 3 asist'lik performans ortaya koydu.

Geçtiğimiz sezon Real Sociedad'a kiralanan Norveçli golcü, İspanyol ekibinde çıktığı 42 resmi maçta 7 gol atıp 1 de asist üretti.

Sörloth'un Leipzig ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

RB Leipzig Alexander Sörloth Almanya Bundesliga Fenerbahçe transfer haberleri