LeBron James'e büyük şok! Oğlu antrenman sırasında kalp krizi geçirdi

NBA
LeBron James'e büyük şok! Oğlu antrenman sırasında kalp krizi geçirdi
FOTOĞRAF: Bronny James Instagram Hesabı

NBA'in efsanevi ismi LeBron James, oğlundan gelen haberle sarsıldı. Yıldız oyuncunun 18 yaşındaki basketbolcu oğlu Bronny James'in kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

NBA'in ve basketbol tarihinin en büyük isimlerinden birisi olan LeBron James, oğlundan gelen haberle büyük bir şok geçirdi.

Amerikan basınından The Athletic'in haberine göre; Yıldız ismin, 18 yaşındaki oğlu Bronny James antrenman sırasında kalp krizi geçirdi.

Bronny James'in yoğun bakımda yapılan başarılı müdahalenin ardından yoğun bakımdan çıkarıldığı ve durumunun stabil olduğu ifade edildi.

38 yaşındaki efsanevi basketbolcunun en büyük hayalinin oğluyla birlikte NBA'de aynı sahayı paylaşmak istediği biliniyordu.

 LeBron James ve eşi Savannah'ın, olayın ardından acil müdahalede bulunan sağlık ekiplerine "kalpten teşekkür ettiği" de vurgulandı.

NBA'in efsane isimlerinden Magic Johnson, ABD basınına yaptığı açıklamada, Bronny'nin hızlı ve tam iyileşmesi için dua ettiğini söyledi.

Başarılı not ortalamasıyla Sierra Canyon Lisesi'nden mezun olmasının ardından Güney Kaliforniya Üniversitesi'nin basketbol takımına katılan Bronny de babası gibi profesyonel bir basketbolcu olmayı hedefliyor.

Kaynak: Haber Global TV

LeBron James NBA NBA haberleri