Galatasaray'a transferde kötü haber! Leandro Paredes, Roma yolunda

Galatasaray
Galatasaray'a transferde kötü haber! Leandro Paredes, Roma yolunda
DepoPhotos

Transferde ismi Galatasaray ile anılan Arjantinli orta saha oyuncusu Leandro Paredes, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'ya transfer oluyor.

İtalyan muhabir Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray'ın transferi için PSG ile anlaşmaya vardığı Arjantinli orta saha oyuncusu Leandro Pares, eski takımı Roma'ya dönmek istiyor.

Paredes'in Roma ile el sıkıştığı ve İtalyan ekibinin PSG ile anlaşmasını beklediği belirtilirken, kulüpler arasında anlaşmanın sağlanması halinde Arjantinli orta saha oyuncusunun Roma ile bir opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

ROMA MATIC'İ GÖNDERDİ!

Öte yandan Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Roma'da geçtiğimiz sezon 50 maça çıkan Sırp ön libero Nemanja Matic, 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fransız ekibi Rennes'e transfer oldu.

Matic transferinin resmileşmesinin ardından Roma'nın PSG ile görüşmelerini sıklaştıracağı ve Leandro Paredes'i kadrosuna katacağı belirtiliyor.

LEANDRO PAREDES'İN KARİYERİ

2018/2019 sezonunun devre arasında 40 milyon Euro bonservis karşılığında transfer olduğu PSG ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Paredes, geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Juventus'ta 35 maçta 1 gol - 1 asistlik performans sergilemişti.

PSG, Paredes için 6 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Leandro Paredes PSG Roma Jose Mourinho İtalya Serie A Galatasaray transfer haberleri