Leandro Paredes, Galatasaray'dan 1 hafta daha süre istedi

Galatasaray PSG
Leandro Paredes, Galatasaray'dan 1 hafta daha süre istedi

Galatasaray'ın transferi için kulübü PSG ile anlaşmaya vardığı Arjantinli orta saha oyuncusu Leandro Paredes, sarı-kırmızılı takımdan düşünmek için bir hafta daha süre istedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hafta başında PSG'yle Leandro Paredes'in transferi konusunda 6 milyon Euro bonservis karşılığında anlaşmaya varmıştı.

Arjantinli futbolcuya da 2.5 milyon Euro'dan 3+1 yıllık sözleşme öneren sarı-kırmızılılar, gelecek cevabı beklemeye koyulmuştu.

L'Equipe'in haberine göre; 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, Galatasaray'dan karar vermek için bir hafta daha ek süre talep etti.

Paredes'le Lazio'nun da ilgilendiği ancak şu ana kadar oyuncuya Galatasaray'dan daha yüksek teklif veren bir takımın olmadığı kaydedildi.

2018/2019 sezonunun devre arasında 40 milyon Euro bonservis karşılığında transfer olduğu PSG ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Paredes, geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Juventus'ta 35 maçta 1 gol - 1 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray PSG Leandro Paredes Galatasaray transfer haberleri