Lazio ile berabere kalan Galatasaray son 16 turunda

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi futbol
Lazio ile berabere kalan Galatasaray son 16 turunda

UEFA Avrupa Ligi 2021-22 sezonu E Grubu'nda Lazio ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele berabere sonuçlandı. Galatasaray bu skorla grubu lider bitirdi ve son 16 turuna kaldı.

Avrupa'da fırtına gibi esen Galatasaray'ın karşısında Lazio da duramadı. Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalyan devine kaleyi göstermeyen Aslan, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı ve namağlup bir üst tura yükseldi.

NAMAĞLUP LİDER

Karşılaşma boyunca kontrollü bir oyun sergileyen Galatasaray, Lazio'ya kaleyi göstermedi. Karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan temsilcimiz 12 puanla grubu lider bitirdi. Henüz Avrupa'da bileği bükülmeyen sarı-kırmızılılar 3 galibiyet ve 3 beraberlikle son 16 turuna namağlup apoletiyle yükseldi.

İKİNCİ YARI

Dakika 89: Sağ kanattan Felipe Anderson'un ortasında ceza sahası içinde Zaccagni'nin kafa vuruşunda kaleci Muslera topu kontrol etti.

Dakika 85: Sağ kanattan Anderson'un ceza sahasına ortasında Luis Alberto'nun gelişine şutu kaleyi bulmadı.

Dakika 64: Basic'in sağ kanattan penaltı noktasına doğru kullandığı serbest vuruşta Diagne bir kez daha topu karşılayan isim oldu.

Dakika 60: Ceza sahasının sağında topla buluşan Kerem sıfıra inip topu arka direğe havalandırdı. Diagne bu topa kafayı vurdu ama vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

İLK YARI

Dakika 43: Sol kanatta hareketlenen Zaccagni ceza sahasına sokulup çizgiye indi. Zaccagni'nin arka direğe çıkarttığı topa Immobile gelişine bir vuruş yaptı. Top üstten dışarıya gitti.

Dakika 41: Sağ kanattan Van Aanholt'un kullandığı köşe vuruşunda kaleye yönelen top yakın direkten döndü. Önce Feghouli sonra Diagne bu topa hamle yaptı ama dokunamadılar.

Dakika 29: Van Aanholt'un penaltı noktasına doğru kullandığı serbest vuruşta Nelsson topa doğru hamle yaptı ama dokunamadı.

Dakika 22: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Zaccagni kale sahasındaki Immobile'yi topla buluşturmak istedi. Marcao araya girip topu uzaklaştırdı.

Dakika 10: Luiz Felipe, kendi yarı alanının ortalarında Diagne'ye yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

Dakika 5: Sol kanatta topla buluşan Kerem'in pasıyla Diagne savunma arkasına sarkıp topla buluşmak istedi. Ofsayt bayrağı havada.

Dakika 2: Babel'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Diagne, Luiz Felipe'nin müdahalesi ile yerde kaldı. Galatasaray sol kanattan bir serbest vuruş kullanacak.

exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle gs maçı şifresiz izle