La Liga'da ilk koronavirüs vakası! Ezequiel Garay'ın virüs testi pozitif çıktı

La Liga'da ilk koronavirüs vakası! Ezequiel Garay'ın virüs testi pozitif çıktı

La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giyen Arjantinli stoper Ezequiel Garay, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Valencia ise takımdan 5 kişinin koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını spor dünyasını etkilemeye devam ediyor. Hızla yayılan salgın Serie A'da birçok oyuncuda etkisini gösterirken bir haber de La Liga'dan geldi.

Valencia forması giyen Arjantinli stoper Ezequiel Garay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Garay açıklamasında, ''2020'nin kötü başladığı açık. Koronavirüs testim pozitif çıktı. Kendimi iyi hissediyorum ve talimatları dikkate alarak izole bir şekilde hayatıma devam ediyorum'' ifadelerini kullandı. Ezequiel Garay'a yapılan testin pozitif çıkması sonucu La Liga'daki ilk teyitli koronavirüs vakası gerçekleşmiş oldu.

VALENCİA'DAN AÇIKLAMA: 5 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Ezequiel Garay'ın açıklamasından birkaç saat sonra Valencia, resmi internet sitesinden bir duyuru yayınladı. İspanyol kulübü, A takım ve teknik ekipten 5 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve bu isimlerin evlerinde karantinada olduklarını açıkladı. Salgına yakalananların isimleri verilmezken sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Ezequiel Garay dışında koronavirüse yakalanan diğer 4 Valencialı bilinmiyor.

La Liga koronavirüs İspanya