"Kylian Mbappe'nin Real Madrid'i reddedeceğini düşünüyorum!"

Kylian Mbappe Real Madrid transfer haberleri PSG Liverpool
"Kylian Mbappe'nin Real Madrid'i reddedeceğini düşünüyorum!"
Fotoğraf: DepoPhotos

Hemen hemen herkes Kylian Mbappe'nin sezon sonunda Real Madrid'e imza atacağını düşünüyor. Ancak bir kişi farklı bir yorum yaptı. Bu ismi Arsenal efsanesi olarak hepiniz hatırlayacaksınız...

Mbappe pembe dizisi sürse de final bölümü yakın görünüyor. Genel görüş Fransız yıldızın Paris Saint Germain'le çıktığı yolculuğun sona ereceği yönünde. Yüz kişiye sorsanız 99'u Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağını düşünüyor.

Farklı düşünen 1 kişi ise beklenmedik bir yorumda bulundu. Arsenal efsanesi Fransız oyuncu Robert Pires'ten bahsediyoruz.

Bir Fransız olarak Pires, memleketlisi Mbappe'nin Real Madrid'e gideceğini düşünmüyor. Pires, daha önce Real Madrid'i reddetmişti.

Pires, "Kylian, Real Madrid'e hayır diyen ilk kişi sen olmayacaksın. Hangi kararı vereceğini bilmiyorum ama ben Real'i reddettim çünkü iki seçeneğim daha vardı. Elbette Arsenal ve Juve olmasaydı doğrudan Real'e giderdim. Bu kesin” diyerek konuya girdi.

Pires şöyle devam etti : "Onu Liverpool'da görmek isterim. Harika bir kulüp, aile, iyi bir yapı, baskı yok, sakin taraftarlar... Ben de Mbappé-Salah'ın oldukça patlayıcı olabileceğine inanıyorum. Onun Real Madrid'i reddedebileceğini düşünüyorum" diyerek sıradan olanı başka bir boyuta taşıdı.

Bakalım Kylian Mbappe'nin kararı ne olacak!