Kylian Mbappe: "Yıllarca bu anı bekledim, rüya gerçeğe dönüştü"

Real Madrid Kylian Mbappe Transfer
Kylian Mbappe: "Yıllarca bu anı bekledim, rüya gerçeğe dönüştü"
FOTOĞRAF: Reuters

Real Madrid'in kadrosuna kattığı dünyaca ünlü Fransız yıldız Kylian Mbappe kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Real Madrid futbol tarihinin en büyük transferlerinden birini gerçekleştirerek Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi kadrosuna kattı.

Eflatun-beyazlılar, Mbappe için Santiago Bernabeu Stadyumu'nda görkemli bir tören düzenledi.
25 yaşındaki futbolcu için düzenlenen imza törenine 80 bin kişi katıldı.

Törende konuşan ve duygusal anlar yaşadığı görülen Mbappe, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini ve çok gururlu olduğunu söyledi.

Mbappe, transferin gerçekleşmesinde başkan Florentino Perez'in çok büyük katkısının olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Herkese selamlar, İspanyolca konuşmaya çalışacağım. Başkan Florentino Perez'e transfer sürecinde çok şey yaşanmasına rağmen bana güvendiği için teşekkür ederim.

"DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜNDEYİM"

Madrid taraftarları yıllar boyunca bana çok büyük bir sevgi gösterdi. Rüya gerçeğe dönüştü. Şimdi sizin beklentilerinizi karşılamak için başka hayallerim var. Hayatımı bu kulüp için vereceğim. Buradaki tüm çocuklara sesleniyorum. Ben de sizin gibiyim. Sizlere tavsiyem asla pes etmeyin. Çünkü bir gün benim yerimde siz olabilirsiniz. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük kulübü için oynayacak olmak büyük bir gurur. Çok zor oldu ama başardık.

"BİRAZ DAHA KONUŞURSAM AĞLAYACAĞIM"

Çok mutluyum, ailem de mutlu. Annem ağlıyor, eğer konuşmaya devam edersem ben de birazdan ağlayacağım."