Küme düşen Altınordu'da Ahmet İlhan krizi

Trendyol 1. Lig
Küme düşen Altınordu'da Ahmet İlhan krizi

Spor Toto 1. Lig'e veda eden Altınordu takım maliyetlerini düşürmek istiyor. İzmir ekibinin kazandığı ücretten dolayı Ahmet İlhan Özek'le yollarını ayırmak istediği fakat tecrübeli oyuncunun buna yanaşmadığı ifade edildi.

Spor Toto 1. Lig'e veda eden ve gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek Altınordu'da takım maliyetleri düşürülmek isteniyor.

İzmir ekibinin başkanı Seyit Mehmet Özkan, kadrodaki tecrübeli tüm isimlerle ayrılık kararı aldı. Sözleşmesi devam eden kaptan Ahmet İlhan Özek'in mukavele feshine yanaşmadığı iddia edildi.

Altınordu ile yeni sezon için 3 milyon TL'lik anlaşması olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Ahmet İlhan'ın kurmaylarla yaptığı görüşmede, "Aynı şartlarda sözleşmeyi başka bir kulüple yapamam" ifadesini kullandığı ve bu sebepten ayrılmak istemediği ileri sürüldü.

Son 3 sezonda 1'inci Lig'de kırmızı-lacivertli formayla 33 gol atan sağ kanat oyuncusunun İzmir temsilcisi ile 2024 yılına kadar kontratı bulunuyor. Altınordu ile 2020-21 sezonunda Play-Off finali oynayan Ahmet İlhan, geçen sezon küme düşme üzüntüsü yaşadı.

Kulüp ile kaptan arasında anlaşma sağlanmazsa deneyimli futbolcunun kadro dışı kalması gündeme gelebilir. Ahmet İlhan'ın geçen sezon başı 125 bin Euro olan piyasa değeri önce 100 bin, son olarak 50 bin Euro'ya düştü.

Kaynak: DHA

Altınordu Spor Toto 1. Lig Mehmet Seyit Özkan Altınordu haberleri