Kulüplerden anlamlı Neslican Tay paylaşımı

Kulüplerden anlamlı Neslican Tay paylaşımı

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, kansere karşı verdiği mücadele tanınan Neslican Tay'ın hayatını kaybetmesi üzerine resmi hesaplarından paylaşımda bulundu.

Sosyal medyada, bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay yaşamını yitirdi.

Hastaneden yapılan açıklamada, "Neslican Tay kızımız 6 Eylül 2019 tarihinde uzun süredir mücadele ettiği yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümöre bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine 15 Eylül Cumartesi günü yoğun bakıma alınmıştı. Ancak süreç içerisinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle kendisini kaybettik. Allah'tan rahmet tüm sevenlerine sabırlar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAY

Neslican Tay'dan acı haber gelmesinden sonra Galatasaray sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Enerjisi, mücadele azmi ve kararlılığıyla kendisi gibi kanserle mücadele edenlere cesaret veren, tüm yaşadıklarına rağmen güler yüzüyle neşe saçan #NeslicanTay'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Azmin geri kalanlara umut olacak Neslican, huzur içinde uyu." ifadelerini kullandı.

Kulüplerden anlamlı Neslican Tay paylaşımı - Resim : 1

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, Neslican Tay'ın vefat haberinin ardından yaptığı paylaşımda "Mücadelen, umudun ve o güzel gülüşün hiç unutulmayacak...  Huzur içinde uyu" notunu düştü.

Kulüplerden anlamlı Neslican Tay paylaşımı - Resim : 2

TRABZONSPOR

Trabzonspor ise Türkiye'yi yasa boğan ölüm haberinin ardından resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Verdiğin mücadele cesaretimiz, yaşama sevincin rehberimiz olacak. Huzurla uyu" ifadelerini kullandı.

Kulüplerden anlamlı Neslican Tay paylaşımı - Resim : 3

FENERBAHÇE

Fenerbahçe yaptığı paylaşıma "Milyonlara vazgeçmemeyi öğrettin, seni her zaman gülen yüzünle hatırlayacağız. ? Huzur içinde uyu..." notunu düştü.

Kulüplerden anlamlı Neslican Tay paylaşımı - Resim : 4

fenerbahçe Neslican Tay Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor