Krunic ile Milan arasındaki gerilim zirve yaptı! Fenerbahçe yakın takipte

Fenerbahçe Transfer Süper Lig Milan İtalya Serie A
Krunic ile Milan arasındaki gerilim zirve yaptı! Fenerbahçe yakın takipte
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İtalyan basınındaki haberlerde Fenerbahçe'nin geçtiğimiz transfer sezonunda kadrosuna katmak için ciddi mesai harcadığı Rade Krunic ile Milan arasında bir gerilimin yaşandığı belirtilirken Sarı-lacivertlilerin de bu gelişmelerin ardından yeni bir teklifte bulunmaya hazırlandığı ifade edildi.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe devre arası transferde döneminde kadrosunu takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler geçtiğimiz transfer döneminde İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da kariyerini sürdüren Rade Krunic'i kadrosuna katmak istemiş fakat Milan'ın inadını kıramamıştı.

İtalyan basınında yer alan haberlerde Fenerbahçe'nin Rade Krunic için girişimlerini sürdürdüğü ve Milan'ın bu durumdan rahatsızlık duyduğu ifade edildi.

İtalyan basınından Calcio Mercato'da yer alan habere göre; Rade Krunic ve Milan arasındaki gerilim her geçen gün daha da artıyor.

Haberde Boşnak futbolcunun geçtiğimiz kasım ayından bu yana Milan formasıyla herhangi bir karşılaşmada görev almadığı hatta bazı maçlarda ısınmaya bile gönderilmediği belirtildi.

Krunic'in Milan ile olan sözleşmesini uzatmak için şu anda kulüpten kazandığı maaşın yaklaşık iki katını talep ettiği fakat Milan'ın bu şartlarda sözleşme yenilemeye yanaşmadığı bildirildi.

KASIM AYINDAN BU YANA FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Milano ekibinin oyuncunun temsilcilerine Krunic'in takımdan ayrılması için ciddi bir teklif gelmesi gerektiğini bildirdiği hatırlatıldı. Fenerbahçe'nin bu transfer için şartları zorlayacağı ve pazarlıkları sürdüreceği de ifade edildi.

Haberde Milan'ın Krunic için 4-5 milyon civarında bir teklif alması halinde ayrılığa onay verebileceği yorumu da yapıldı.

30 yaşındaki orta saha, bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 14 karşılaşma forma şansı buldu. Son olarak 28 Kasım'daki Borussia Dortmund karşılaşmasında forma giyen Krunic o tarihren bugüne forma şansı bulamadı.