Krunic'ten imza sonrası ilk açıklama: "Fenerbahçe burada olmamı çok istedi ve bu beni çok mutlu etti"

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe transfer haberleri
Krunic'ten imza sonrası ilk açıklama: "Fenerbahçe burada olmamı çok istedi ve bu beni çok mutlu etti"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Rade Krunic, sarı-lacivertli kulübün kendisini istemesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Taraftarlarımızın sahada her şeyimi vereceğimi bilmesini isterim" mesajını verdi.

Fenerbahçe, Milan'dan 30 yaşındaki Bosna-Hersekli orta saha oyuncusu Rade Krunic'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak renklerine bağladı.

İmza sonrasında Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Krunic, sarı-lacivertli kulübün transferde ısrarcı olduğuna dikkati çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe burada olmamı çok istedi ve bu beni çok mutlu etti, sonunda buradayım. Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızın sahada her şeyimi vereceğimi bilmesini isterim. Mücadele ettiğimiz her kulvarda şampiyonluk için elimden geleni yapacağım."

KRUNIC'İN MİLAN PERFORMANSI

2019 yazında Empoli'den 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Milan'a transfer olan Rade Krunic, kırmızı-siyahlı kulüpte geçirdiği 4.5 yılda 139 resmi maçta görev yaptı ve 3 gol - 6 asist üretti.