Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi: "Tottenham ve Napoli, Vedat Muriqi'ye transfer teklifi yaptı"

Fenerbahçe
Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi: "Tottenham ve Napoli, Vedat Muriqi'ye transfer teklifi yaptı"

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, Premier Lig ekibi Tottenham ile Serie A ekibi Napoli'nin Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi'ye transfer teklifi yaptığını söyledi.

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Rizespor'dan kadrosuna kattığı ve birçok Avrupa devinin listesinde olan Vedat Muriqi için transfer teklifi yapan takımı açıkladı.

Ademi, ülkesinde yaptığı açıklamada İngiltere Premier Lig'de Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Tottenham'ın golcü futbolcuyu çok ciddi şekilde istediğini söyledi.

"TOTTENHAM ÇOK ISRARLI"

Federasyon başkanı, "Tottenham, Muriqi'nin transferi için çok ısrarlı. Ancak İtalya'da onunla ilgilenen birçok başka takım da var. Tottenham, Fenerbahçe'nin istediği parayı ödemeye hazır." ifadelerini kullandı.

İtalya'dan Napoli'nin de 26 yaşındaki oyuncu için temaslarda bulunduğunu kaydeden Ademi, "Serie A'dan birçok takım onun tranferi için girişime başladı, Napoli'nin de talebi olduğunu biliyorum" dedi.

FENERBAHÇE 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Vedat Muriqi, bu sezon Fenerbahçe'de 28 maça çıktı ve 15 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu için 20 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu konuşuluyor.

T24

Tottenham Napoli fenerbahçe