Koronavirüse yakalanan Yılmaz Vural, yoğun bakıma alındı

koronavirüs
Koronavirüse yakalanan Yılmaz Vural, yoğun bakıma alındı

Teknik direktörü Yılmaz Vural, yeniden koronavirüse yakalandı ve hastaneye kaldırıldı. Vural'ın yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği belirtildi.

Futbol dünyasının renkli simalarından Yılmaz Vural'ın yeniden koronavirüse yakalandığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Özel bir hastanede 2 gündür yoğun bakıma alındığı ve entübe edildiği bilgisine ulaşılırken, 67 yaşındaki futbol adamı daha önce de Akhisarspor'u çalıştırırken koronavirüse yakalanmış ve devamındaki tedavi sürecinin ardından testleri negatife dönmesiyle sağlığına kavuşmuştu. Doktorların yakından ilgilendiği Vural'ın durumu ile ilgili açıklama yapılıp yapılmayacağı merak edilirken ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor. 

AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yılmaz Vural'ın ailesi, sosyal medyadan deneyimli teknik adamın durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

"Babamız COVID-19 tanısı aldığı 19 Kasım tarihinden itibaren tedavi altındadır. Bugün, oksijen ihtiyacının artması üzerine yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak takibi devam etmektedir. Durumu ciddiyetini korumaktadır."

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), korona virüse yakalanan ve yoğun bakıma alınarak entübe edilen Teknik Direktör Yılmaz Vural için geçmiş olsun mesajı yayımladı. TFF'nin resmi sitesinden paylaşılan mesajda, "Türk futbolunun değerli isimlerinden Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Yılmaz Vural’a acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Bu arada Fenerbahçe Kulübü, Yılmaz Vural için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Mesajda şu ifadeler yer aldı;

"Sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Teknik Direktör Yılmaz Vural’a acil şifalar diliyor, en kısa sürede iyi haberlerini duymayı temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Yılmaz Vural."

Galatasaray'dan da Yılmaz Vural'a geçmiş olsun mesajı geldi. Açıklamada, "Hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan teknik direktör Yılmaz Vural'a acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Kaynak: DHA

Yılmaz Vural koronavirüs