Kopenhag teknik direktörü Stale Solbakken'den Zanka açıklaması

Fenerbahçe
Kopenhag teknik direktörü Stale Solbakken'den Zanka açıklaması

Kopenhag teknik direktörü Stale Solbakken, Zanka'nın kulüplerine transfer olacağı yönündeki iddiaların gerçekçi olmadığını açıkladı.

Haber Global - Dış Haberler

Geçtiğimiz günlerde 8 yıl formasını terlettiği eski takımı Kopenhag'a dönmenin güzel olacağı yönünde demeç veren Mathias 'Zanka' Jorgensen için Kopenhag teknik direktörü Stale Solbakken'den açıklama geldi.

Solbakken Danimarka medyasına yaptığı açıklamada, "Böyle bir ihtimal yok. Zanka gerçekten Kopenhag'a dönmek istiyorsa, maaşının çok büyük bir bölümünden vazgeçmek ve Fenerbahçe'yle olan sözleşmesini feshetmek zorunda. Şu an için böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum. Bunlar olursa dönme ihtimalinden söz edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Devre arasında Bundesliga ekibi Fortuna Düsseldorf 'a kiralanan Gambiya asıllı Danimarkalı stoperin satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı ve sezon sonunda Fenerbahçe'ye döneceği açıklanmıştı.

2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında geldiği Fenerbahçe'de yıllık 1,7 milyon Euro garanti ücret kazanan 30 yaşındaki savunmacının sarı-lacivertlilerle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kopenhag teknik direktörü Stale Solbakken'den Zanka açıklaması - Resim : 1

Kopenhag Zanka fenerbahçe Stale Solbakken Fenerbahçe transfer haberleri