Konyaspor'un trafik kazalarından dolayı dinmeyen acısı!

Ahmet Çalık Konyaspor Spor haberleri
Konyaspor'un trafik kazalarından dolayı dinmeyen acısı!

Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık, bu sabah Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Çalık'ın ölüm haberiyle sarsılan Konyaspor Kulübü'nün trafik kazalarından dolayı acısı dinmiyor.

Ahmet Çalık'ın vefatının ardından Konyaspor'u çalıştırdığı dönemde trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Tevfik Lav ile yeşil-beyazlı kulüpte futbol oynarken trafik kazası sonucu felç kalan Norveçli futbolcu Branimir Poljac akıllara geldi.

BRANIMIR POLJAC BİR DAHA AYAĞA KALKAMADI

Tevfik Lav'ın acısını unutamayan Konyaspor camiası bu kazadan 6 yıl sonra bu kez Branimir Poljac'tan gelen acı haberle sarsıldı. Konyaspor'un Norveçli oyuncusu Branimir Poljac'ın kullandığı otomobil, Poljac'ın virajı alamayıp kontrolünü kaybetmesi sonucu yolun sağındaki bariyerleri aştıktan sonra Marangozlar Altgeçidi'ne uçtu.

Takla atan otomobilin içinde sıkışan Poljac ve kardeşi sağlık görevlileri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Kazada boynundan yaralanan Poljac felç kalarak ülkesi Norveç'e döndü.

Branimir Poljac
Branimir Poljac

TEVFİK LAV DA TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

2004 yılında Konyaspor'da Teknik Direktör olarak görev yapan Mehmet Tevfik Lav aracıyla Konya'dan Manisa'ya ailesinin yanına giderken kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve şarampole yuvarlandı. Lav, takla atarak yuvarlanan ve metal yığını haline dönüşen arabada hayatını kaybetti. Teknik Direktör Lav bu kazayı geçirdiğinde henüz 45 yaşındaydı.

Tevfik Lav
Tevfik Lav

 

Kaynak: Haber Global TV

Konyaspor spor haberleri Ahmet Çalık