Konyaspor'dan eski Real Madridli yıldıza teklif!

Konyaspor
Konyaspor'dan eski Real Madridli yıldıza teklif!

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, son olarak Sevilla forması giyen İspanyol orta saha oyuncusu Isco Alarcon'a transfer teklifinde bulundu.

Marca gazetesinden Jose Felix Diaz'ın haberine göre; Katar Ligi'nden bir takım ve Süper Lig'den Konyaspor, Isco Alarcon'a transfer teklifinde bulundu.

Katar'da futbol oynamayı kariyerinin bu döneminde düşünmediği belirtilen Isco'nun şimdilik gelecek diğer teklifleri bekleyeceği kaydedildi.

Konyaspor'un yönetiminin 31 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusunu kadroya katmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıkları ancak henüz 'Evet' yanıtı alamadıkları ve görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

ISCO'NUN KARİYERİ

Futbola Valencia alt yapısında başlayan ve 2011 yazında 6 milyon Euro karşılığında Malaga'ya transfer olan Isco, burada gösterdiği performansın ardından 2 yıl sonra 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e katıldı.

Eflatun-beyazlılarda 9 sezon forma giyen Isco, Real Madrid kariyerinde 353 maça çıkıp 53 gol - 57 asist üretti.

Isco, Real Madrid formasıyla 5 Şampiyonlar Ligi, 3 İspanya La Liga, 4 Kulüpler Dünya Kupası, 3 de UEFA Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Geçtiğimiz sezon başında Real Madrid'den ayrılarak Sevilla'ya transfer olan Isco, Endülüs ekibinde yalnızca 4 ay kalabildi ve Aralık ayında yollarını ayırdı. Sevilla'da 19 maça çıkan ve 1 gol - 3 asist üreten Isco, yaklaşık 7 aydır kulüpsüz durumda bulunuyor.

Isco 10 numara pozisyonunda ve sol kanatta görev yapabiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Konyaspor Isco Real Madrid Sevilla Konyaspor transfer haberleri