Konyaspor'da Hakan Keleş dönemi başladı

Konyaspor Süper Lig Giresunspor
Konyaspor'da Hakan Keleş dönemi başladı
DepoPhotos

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Aleksandar Stanojevic'ten boşalan teknik direktörlük görevi için Hakan Keleş ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Süper Lig'in 9 haftalık bölümünde yalnızca 9 puan toplayabilen Konyaspor'da, Pendikspor'a karşı iç sahada alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic'le yollar ayrılmıştı.

Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Ersan Parlatan ve Dirk Kuyt gibi isimlerle görüştüğü iddia edilen Yeşil-beyazlılar, yeni teknik direktörünü buldu.

Konyaspor, teknik direktörlük koltuğu için Hakan Keleş'le anlaşma sağladı. 51 yaşındaki teknik adamla anlaşıldığı kulübün X platformundaki hesabından açıklandı. 

Açıklamada, "Hoş geldin Hakan Keleş. Kulübümüz, Süper Lig 2023-24 sezonu sonuna kadar Teknik Direktör Hakan Keleş ile anlaşma sağlamıştır. Teknik Direktörümüz Hakan Keleş’e Konyaspor’umuzda başarılar dileriz." denildi.

Son olarak Giresunspor'u çalıştıran Hakan Keleş, 3 yıl görev yaptığı yeşil-beyazlı takımdan geçtiğimiz sezon sonunda ayrılmıştı.

Giresunspor'un başında 110 resmi maça çıkan Hakan Keleş; 44 galibiyet, 25 beraberlik ve 41 mağlubiyet yaşadı. Giresunspor bu dönemde 1.43 puan ortalaması yakaladı.

Konyaspor, Süper Lig'in 10. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Adana Demirspor'la karşı karşıya gelecek.

KONYASPOR BAŞKANI ÖZGÖKÇEN: "GÖREVİ DEVRETMEYE HAZIRIZ"

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, taraftarın kendisini ve yönetimi istifaya davet etmesiyle ilgili yöneltilen soruya, ''5 Haziran 2021'de göreve başladık. Şehrimizin yöneticileri, belediye başkanlarımız, o dönemki bakanımız Murat Kurum'un da istekleriyle, Konyaspor Kulübü'nde kimlerin başkanlık yapması gerektiğini ve bu noktada yapılacak çalışmaların yürütülmesi görevini de bize verdiler'' dedi. 

En son geçen ağustos ayında bir genel kurul yaptıklarını ve görevi devretmeye hazır olduğunu ifade eden Özgökçen, ''Kulüp bazında maddi açıdan kolaylığı sağlayacak bir yönetim anlayışı olursa ve bu kabul görürse, biz hemen bir genel kurul kararı alıp, görevi devretmeye hazırız. Bunun altını çize çize söylüyorum. Daha önce de söyledim. Şimdi de söylüyorum. İki ayda bir genel kurul yapılmaz. Ortada bir şey yok iken genel kurul yapılmaz. Üç maç kaybettik, dört maç kaybettik diye genel kurul yapılmaz. Buralar kurumsal kimliğe haiz yerlerdir. Öyle tribün jargonu haline gelmiş istifa söylemleriyle de bu işler olmaz. Dediğim gibi istifa diyeceklerse, bizim yüzümüze söylesinler. Maç esnasında söylemesinler. İstifa söylemleri, birilerinin işlerini yapmadığımız, birilerinin isteklerini yerine getirmediğim için yapılıyorsa, onların işlerini, isteklerini yapmamaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV