Konya'da talihsiz an! Mert'in yediği gol Fevzi'yi hatırlattı

Spor haberleri Beşiktaş Konyaspor
Konya'da talihsiz an! Mert'in yediği gol Fevzi'yi hatırlattı

Konya'da Konyaspor ile Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında karşı karşıya geliyor. Maçın henüz 1. dakikasında Beşiktaş'ın kalesinde gördüğü gol, akıllara Fevzi Tuncay'ı getirdi.

Konyaspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında karşı karşıya geliyor.

Karşılaşmanın henüz 57. saniyesinde Konyaspor 1-0 öne geçerken, Mert'in kalesinde gördüğü talihsiz gol, akıllara Fevzi Tuncay'ın yediği golü getirdi.

Rosier'nin geri pasında Mert Günok topu ayağının altından kaçırınca, topu kalesinde gördü. Fevzi Tuncay da 2000 yılındaki Beşiktaş-Galatasaray maçında benzer bir hatayı yapmıştı.

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Arabam.com Konyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Kasımpaşa maçına göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı.

Siyah-beyazlılarda Kasımpaşa maçının başlangıç kadrosunda yer alan Georges-Kevin N'Koudou ve Tayfur Bingöl'ün yanı sıra sarı kart cezalısı Salih Uçan ve takımdan ayrılan Wout Weghorst'un yerine Romain Saiss, Valentin Rosier, Josef de Souza ve Jackson Muleka ilk 11'de sahaya çıktı.

Beşiktaş; Mert Günok, Welinton, Saiss, Tayyip Talha Sanuç, Rosier, Josef, Gedson Fernandes, Masuaku, Redmond, Muleka ve Cenk Tosun ilk 11'iyle maça başladı.

Siyah-beyazlı ekipte tedavisi süren Rachid Ghezzal, kadroda yer almadı.

Kaynak: Haber Global TV

Konyaspor Beşiktaş Mert Günok