Kolarov, Fenerbahçe sorularını yanıtsız bıraktı

Fenerbahçe'nin yaz aylarında kadrosuna katmak için uzun süre görüşmelerde bulunduğu ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Roma'nın tecrübeli sol beki Aleksandar Kolarov transfer sorularını yanıtsız bıraktı.

Fenerbahçe'nin yaz aylarında kadrosuna katmak için uzun süre görüşmelerde bulunduğu ancak transferini sonuçlandıramadığı Aleksandar Kolarov, Başakşehir ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları maç sonrasında kendisine yöneltilen transfer sorularını yanıtsız bıraktı.

Haber Global muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun kendisine "Fenerbahçe seninle uzun süredir ilgileniyor, Roma ile sözleşme uzatacak mısın?" şeklinde bir soru yönelttiği Sırp oyuncu, "Bu konu hakkında konuşamam" şeklinde cevap verdi. 

ROMA SÖZLEŞME UZATMAK İSTİYOR

Öte yandan İtalyan medyasında çıkan haberlere göre, Roma, sezon sonuna sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncuya 1+1 yıllık yeni sözleşme önermeye ve Sırp yıldıza futbolu bıraktıktan sonra idareci olma konusunda bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Başakşehir ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları maç için İstanbul bu sezon çıktığı 18 karşılaşmada 4 gol ve 3 asist üretirken 1450 dakika sahada kaldı.

fenerbahçe Roma Kolarov sözleşme Fenerbahçe transfer haberleri