Kocaelispor'da Ertuğrul Sağlam dönemi resmen başladı

Trendyol 1. Lig
Kocaelispor'da Ertuğrul Sağlam dönemi resmen başladı

Spor Toto 1. Lig'in yeni ekibi Kocaelispor, teknik direktörlük konusunda anlaşma sağladığı Ertuğrul Sağlam ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak üst lige yükselmeye hak kazanan Kocaelispor'da yeni sezon çalışmaları sürüyor.

Körfez ekibi teknik direktörlük konusunda anlaşma sağladığı Ertuğrul Sağlam için imza töreni düzenledi. Körfez ilçesindeki Brunga Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde deneyimli çalıştırıcı ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

53 yaşındaki çalıştırıcı görev öncesinde yaptığı açıklamada heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Türk futbolunun en büyüklerinden biri olan Kocaelispor camiasında bulunmaktan dolayı da çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Tarihinde ve genlerinde futbol değerleri olarak fark oluşturan bir camiada olduğumun farkındayım.

"KOCAELİSPOR SÜPER LİG'DE OLACAK"

Fakat şundan emin olabilirsiniz ki en kısa süre içerisinde Kocaelispor hak ettiği Süper Lig'de olacak. Bundan emin olabilirsiniz. Güven ve sabra dayalı, saha içi ve saha dışı dayanışmayla ilerleyeceğiz. Tabii ki buradaki en önemli gücümüz taraftarımız olacak. Yani Kocaelispor taraftarı tamamen olaya konsantre olup takımını desteklediği zaman takımının başarısında ne kadar önemli rol oynadığını hep beraber gördük.

Yapısal anlamda da Türk futbolunun umudu olabilmek ve doğru planlamayla güzel bir vizyon ortaya koyabilme adına açıkçası burada olduğumuzu söylemek istiyorum.
Birbirimize destek olacağız. Omuz omuza vereceğiz ve bizi hayal ettiğimiz beklediğiniz başarıya ulaştıracak o sinerjiyi oluşturup bu başarıyı üreteceğiz. Bugüne kadar inanmadığım hiçbir erde olmadım.

İnanmadığım hiçbir sözü de söyleyip hayal tacirliği yapmadım. Kimseye hayal satmadım. Ben burada çok büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum ve hep birlikte inanç ve azimle çok zorlu ve önemli bir yolculuğa çıkıyoruz.”

Kaynak: İHA

Kocaelispor Ertuğrul Sağlam Spor Toto 1. Lig TFF 1. Lig Kocaelispor haberleri