Kim Milyoner Olmak İster'deki Fenerbahçe sorusu olay olmuştu! Fenerbahçe'den açıklama geldi

Fenerbahçe
Kim Milyoner Olmak İster'deki Fenerbahçe sorusu olay olmuştu! Fenerbahçe'den açıklama geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü, 'Kim milyoner olmak ister?' yarışmasındaki tartışma yaratan soru hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

'Kim milyoner olmak ister?' yarışmasında Fenerbahçe ve Galatasaray'a ilişkin soru sosyal medyada tartışma yarattı.

Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe'den de bir açıklama geldi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "'Kim milyoner olmak ister?' adlı programın 9 Ocak 2022 tarihinde yayımlanan bölümünde yer alan soru içeriğine dair açıklama yapma gereği doğmuştur. Kulüp taraftarı olmanın, toplumumuzun büyük bir kesimi için bir kimlik niteliği taşıdığı ve dolayısıyla sosyolojik bir hassasiyet noktası oluşturması nedeniyle kamu yararına yayıncılık faaliyetinde bulunan kurumların bu gibi hassasiyetleri göz önünde bulundurması oldukça önemlidir. Bu doğrultuda yazılış biçiminden anlaşıldığı üzere mesleki etik yerine taraftarlık duygusu ön plana alınarak hazırlanan, kamu yararına olmadığı çok açık, kutuplaşmayı tetiklemeye yol açabilecek seviyede bir sorunun, onay süreçlerinden geçerek ekrana gelmesi tarafımızda büyük bir rahatsızlık yaratmıştır" denildi.

Açıklamada, "Söz konusu olay hakkında ilgili kurumdan bir açıklama bekliyor; yayınlanan içeriklerdeki mesleki etik ve saygı unsurlarının gözden geçirilmesini, Türkiye Kupası gibi anlamlı bir organizasyonun yayıncısı olma sorumluluğuyla hareket edilmesini talep ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

ATV'DEN AÇIKLAMA: ÖZÜR DİLİYORUZ

Konuyla ilgili olarak yarışma programının yayınlandığı ATV'den açıklama geldi. 

Kim Milyoner Olmak İster'deki Fenerbahçe sorusu olay olmuştu! Fenerbahçe'den açıklama geldi - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Galatasaray Kim Milyoner Olmak İster