Kevin-Prince Boateng: Kardeşim Jerome'la artık işim olmaz

Kevin-Prince Boateng: Kardeşim Jerome'la artık işim olmaz

Çocuklarının annesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 1.8 milyon euro tazminata mahkum edilen Jerome Boateng'in ağabeyi eski Beşiktaşlı Kevin-Prince Boateng açıklamada bulundu.

Jerome Boateng'in çocuklarının annesine şiddet uygulamasının ardından kardeşi Kevin Prince Boateng açıklamalarda bulundu.

Mahkeme kararı sonrası Bild'e konuşan Kevin-Prince Boateng, uzun yıllar kardeşi Jerome ile anlaşmazlıklar yaşadığını ve uzak durduğunu belirterek, "Hayatım boyunca kendimi kardeşim Jerome'dan hep uzak tuttum. Kadına şiddetten nefret ediyorum.

"BUNDAN SONRA ONUNLA İŞİM OLMAZ"

Alman yasalarına değer veriyorum ve saygı duyuyorum. Bundan sonra da artık onunla hiçbir ilgim olmaz" diyerek sert sözler kullandı.

Bilindiği gibi Kevin-Prince ve Jerome Boateng aynı Ganalı babaya ancak farklı Alman annelere sahipler. İki kardeş de Beriln'de büyüdü ancak Kevin-Prince Gana Milli Takımını seçti, Jerome ise Alman vatandaşlığını benimseyerek Almanya Milli Takımı'nda uzun süre forma giydi ve son olarak Fransa'nın Lyon takımına transfer oldu.

Alman Bayern Münih kulübünün eski yıldızı Jerome Boateng, ikiz çocuklarının annesi olan eski partnerine saldırdığı gerekçesiyle yargılandığı davada suçlu bulundu.

Almanya'nın Münih kentinde görülen davada, mahkeme 33 yaşındaki futbolcuyu "yaralama" ve "hakaret" suçlarından 1,8 milyon euro para cezasına çarptırdı. Mahkeme, para cezasını en üst limitten verdi.

 

NE OLMUŞTU?

Boateng'in ceza almasına neden olan olay, çiftin 2018 yılında Karayipler'deki Turks ve Caicos Adaları'nda tatil yaptığı sırada yaşandı.

Savcılık, eski partneri Sherin Senler'i döverek yaralamakla suçladığı Boateng için tecilli 1,5 yıl hapis ve 1,5 milyon euro para cezası talep etmişti.

Boateng ise Senler'i yaraladığı yönündeki suçlamayı reddetmişti.

Boateng ve Senler, şu an ünlü futbolcuyla yaşayan çocuklarının velayeti konusundaki davada da karşı karşıya.

Bir dönem Alman milli takımında da oynayan Boateng, 10 yıl formasını giydiği Bayern Münih'ten ayrılarak geçen hafta Fransız kulübü Lyon ile sözleşme imzalamıştı. Bayern Münih formasıyla dokuz Bundesliga, iki de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Boateng, Almanya'nın 2014 Dünya Kupası'nı kazanan kadrosunda da yer almıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Kevin Prince-Boateng Jerome Boateng