Kenan Yıldız mesajı aldı... Allegri'nin sözlerine böyle yanıt verdi

HaberGlobal.com.tr
Kenan Yıldız Juventus
Kenan Yıldız mesajı aldı... Allegri'nin sözlerine böyle yanıt verdi

Juventus'un Empoli ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından "Kenan Yıldız'ı neden ilk 11'de oynatmadın?" sorularına maruz kalan Massimiliano Allegri biraz sert bir yanıt vermişti.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Allegri'nin sözleri Türk basınında yanlış anlaşılsa da sertti.

Allegri bir önceki maçı kastederek "Benim fikrime göre Yıldız, Lecce maçında pek iyi bir performans sergilemedi. Dinlenmesi, her şeyden önce zihinsel olarak pillerini şarj etmesi gerekiyordu. Yedek kulübesinde oturmak onun için iyi oldu. Aslında bu gece (Empoli maçında) oyuna girdikten sonra iyi bir performans gösterdi, maça iyi girdi" demişti.

Allegri, Yıldız'ın yedek kulübesine bırakmasına atıfta bulunarak "Bu kadar iyi iş çıkardığınızda ve sürekli gazetelerde yer aldığınızda, rahatlıyorsunuz, şimdi tekrar seçme şansım olsa yine Milik'i seçerdim" diye devam etmişti.

İtalyan hoca Empoli karşısında Iling Junior ve Kenan Yıldız'ı oyuna aldıktan beş dakika sonra rakip takımın savunmaya kadar rahatlıkla geldiğini gördüğünü belirterek "Ben de Yıldız'ın orta saha oyuncusu olarak oynamasına izin verdim ve biraz riske girdik" dedi.

Kenan Yıldız ise, Instagram'daki paylaşımında son derece alçakgönüllü bir şekilde eleştirilere yanıt vererek "Başarıya giden tek yol var, çok çalışmak" diye yazdı.

Öte yandan Milik'in kırmızı kart cezalısı olması, Kean'in ise Atletico Madrid'e imza atmak üzere olması nedeniyle Allegri'nin zorlu Inter maçında elinde sadece 3 hücum oyuncusu kaldı. Vlahovic ve Kenan Yıldız'ın bu maça ilk 11'de çıkmaları bekleniyor.