Emre Demir: "Hedefim Avrupa'da oynamak"

Emre Demir: "Hedefim Avrupa'da oynamak"

Kayserispor'un genç futbolcusu Emre Demir, kariyer hedefleriyle ilgili olarak, "Beni isteyen kulüplerin olduğunu biliyorum ama kulübümün vereceği karar önemli. Benim ilerideki hedefim Avrupa'da oynamak, inşallah hedefime ulaşırım" dedi.

Süper Lig'de forma giyen en genç futbolcu unvanına sahip olan Emre Demir, Kayserispor'daki misyonunu tamamladıktan sonra Avrupa'da futbol hayatını sürdürmek istediğini, hayalinin ise İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga)'nde oynamak olduğunu söyledi.

16 yaşındaki oyuncu, Kayserispor'un kendisi için çok şey ifade ettiğini belirterek, "Ben gözümü burada açtım. İlk geldiğimde zorluk çektim ama üstesinden geldim. Hiçbir sıkıntım yok. Hedefim Kayserispor'a geldikten sonra A takıma çıkmaktı. A takımda uzun yıllar oynamak istiyorum. Kayserispor'un menfaati ne olur bilmiyorum. Kayserispor zor durumda. Şu an hedefimiz Kayserispor'u ligde tutmak. Tabii ligler devam ederse. İlerleyen dönemlerde ne olur bilmiyorum. İsteyen kulüplerin olduğunu biliyorum ama kulübün vereceği karar önemli. Kulübümün menfaati doğrultusunda karar verilir. Benim ilerideki hedefim Avrupa'da oynamak. Avrupa'da İspanya Ligi'nde oynamak istiyorum. İnşallah hedefime ulaşırım" ifadelerini kullandı.

İHA

Kayserispor Emre Demir Emre Demir Kayserispor İspanya La Liga Kayserispor transfer haberleri