Uros Spajic, Kasımpaşa'da

Kasımpaşa
Uros Spajic, Kasımpaşa'da

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Rusya Premier Ligi ekiplerinden FK Krasnodar’da forma giyen Sırp stoper Uros Spajic ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Son olarak Rusya Premier Ligi ekiplerinden FK Krasnodar’da forma giyen defans oyuncusu Uros Spajic, sağlık sponsorumuz @livhospital’da geçirdiği sağlık kontrollerinin ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" denildi.

Kariyerinde Kızılyıldız, Sopot, Toulouse, Anderlecht, Feyenoord ve son olarak Krasnodar gibi takımların formalarını terleten 28 yaşındaki Sırp savunmacı şimdiye 268 resmi maçta görev yaptı, 6 gol atıp 6 da asist üretti.

JORGENSEN İLE YOLLAR AYRILDI

Lacivert-beyazlı kulüp, Danimarkalı golcü Nicolai Jorgensen ile de yolların ayrıldığını açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Her şey için teşekkürler Nicolai Jorgensen. Kulübümüze verdiği emekler için oyuncumuz Nicolai Jorgensen'e teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Sezon başında Kasımpaşa kadrosuna katılan Jorgensen, bu sezon çıktığı 15 maçta 2 gol kaydetti ve 838 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Haber Global TV

Kasımpaşa Süper Lig FK Krasnodar Kasımpaşa transfer haberleri Nicolai Jörgensen