Kasımpaşa'dan Galatasaray'ın "maçı erkene alalım" teklifine destek

Kasımpaşa
Kasımpaşa'dan Galatasaray'ın "maçı erkene alalım" teklifine destek

Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Saraç, Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacakları maçın başlama saatinin, beklenen kar yağışı nedeniyle erkene alınması konusunda sarı-kırmızılı kulüpten gelen teklifi olumlu karşıladıklarını söyledi.

Mehmet Fatih Saraç, yaptığı açıklamada konuyla ilgili Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın kendisini aradığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Abdurrahim Bey beni aradı. Federasyonun da uygun görmesi halinde maçın 19.00'da değil de 16.00'da oynanması konusunda görüşümüzü istedi. Kasımpaşa Kulübü olarak bu haklı, gayet makul ve doğru isteklerine olumlu yaklaşacağımızı kendilerine bildirdik. Pazar günü o saatlerde çok yoğun kar yağışı bekleniyor. Yarıda kalma ve erteleme durumunu göz önünde bulundurarak 'maçı erkene alalım' diyorlar. Biz de 'olur' dedik. Bu çerçevede federasyona müracaat edeceklerini düşünüyorum."

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa 14 Şubat Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesinde Galatasaray 48 puanla lider, Kasımpaşa ise 26 puanla 14. sırada yer alıyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Kasımpaşa, Yusuf Erdoğan'ın golüyle 1-0 kazanmıştı.

Kaynak: AA

Kasımpaşa Galatasaray - Kasımpaşa maçı Galatasaray İstanbul hava durumu