Karagümrük Başakşehir maçı CANLI İZLE

Karagümrük Başakşehir maçı CANLI İZLE

Süper Lig'in 7. haftasında Karagümrük ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Karagümrük Başakşehir maçı canlı izle.

Süper Lig'in 7. haftasında Fatih Karagümrük evinde Başakşehir'i ağırlıyor.

Karagümrük Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karagümrük Başakşehir maçı saat 20:00'da başladı ve Digitürk platformunda Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İki takım arasında oynanan son maçı Başakşehir 3-1 kazanmıştı.

Süper Lig'deki son maçında Karagümrük, Sivasspor'a 4-0 mağlup oldu. Başakşehir ise Rizespor'la 3-0'la geçti.

Süper Lig'de 7 hafta sonunda Karagümrük'ün 11, Başakşehir'in ise 6 puanı bulunuyor.

Karagümrük Başakşehir maçı bahis oranları kaç?

1: 2.90
0: 3.05
2: 1.88

Fatih Karagümrük'e konuk olduğu dört lig maçının üçünü kazanan Başakşehir FK (1M), tek yenilgisini geçen sezon Süper Lig'de aldı (Eylül 2020'de 0-2).

İstanbul takımlarını konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kaybeden Fatih Karagümrük, lig tarihinde üst üste üç yenilgilik süreci sadece bir kez yaşadı (Mayıs-Eylül 1959).

İstanbul takımlarına rakip olduğu son iki Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Başakşehir FK, önceki 11 karşılaşmada gole kapama yapamamış ve sadece 2 puan alabilmişti (2B 9M).

Francesco Farioli'nin göreve geldiği Nisan 2021'den bu yana Süper Lig'de iç saha yenilgisi almayan Fatih Karagümrük (5G 3B), bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 21 gol gönderdi (2.6 ortalama) ve kalesinde sadece yedi gol gördü.

Bu sezon deplasmanda puanla tanışamayan Başakşehir FK (3M), Süper Lig tarihinde sadece bir sezona dış sahada daha uzun bir puan hasretiyle başladı (2007/08'in ilk dört deplasman maçı).

canlı izle canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle bein sports izle Bein Sports 1 şifresiz izle Digiturk