Karabağ, Bayer Leverkusen'i salladı ama yıkamadı

haberglobal.com.tr
Spor haberleri
Karabağ, Bayer Leverkusen'i salladı ama yıkamadı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Azerbaycan temsilcisi Karabağ FK, Avrupa futbolunun gözde takımı Bayer Leverkusen karşısında deplasmanda 2-0 öne geçmesine rağmen son dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle 3-2 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. 

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Azerbaycan temsilcisi Karabağ FK, Avrupa futbolunun en formda takımı olan Bayer Leverkusen karşısında deplasmanda 2-0 öne geçse de kalesinde 3 gole engel olamadı ve Avrupa kupalarına veda etti.

KARABAĞ'DAN DESTANSI PERFORMANS!

Alman ekibi Bayer Leverkusen karşısında ilk maçtan 2-2'lik skorla ayrılan ve otoriteleri şaşırtan Karabağ FK, deplasmandaki karşılaşmada da beğenileri topladı.

BayArena Stadı’ndaki mücadelede Karabağ, 58. dakikada Abdellah Zoubir ve 67. dakikada Juninho'nun golleriyle 2-0 öne geçti.

Karabağ'da Elvin Cafarquliyev 63. dakikada kırmızı kart görürken, Leverkusen ekibi 72. dakikada Jeremie Frimpong ile farkı 1'e indirdi.

Bayer Leverkusen'de 90+3 ve 90+7. dakikalarda sahneye çıkan Patrik Schick, takımına 3-2'lik galibiyeti ve turu Alman ekibine getirdi.