Kadro dışı bırakılması bekleniyordu! Fenerbahçe'de Enner Valencia için ayrılık iddiası

Fenerbahçe Spor haberleri
Kadro dışı bırakılması bekleniyordu! Fenerbahçe'de Enner Valencia için ayrılık iddiası

Fenerbahçe'de Enner Valencia dönemi sona erebilir. Bir anda gözden düşen ve gelecek sezon sözleşmesinin son yılına girecek olan Enner Valencia'dan bonservis geliri elde etmek isteyen Fenerbahçe'ye müthiş bir haber geldi.

İngiliz basınında yer alan habere göre Wolverhampton sezon sonunda Enner Valencia için tekrar harekete geçecek. Ekvadorlu golcü sezon başında da İngiliz ekibinin gündemine gelmiş ancak Fenerbahçe oyuncuyu bırakmak istememişti.

4-5 MİLYON EUROYA TRANSFERİN GERÇEKLEŞMESİ BEKLENİYOR

Fenerbahçe, yaşanan 'doktor krizi'nin ardından kadro dışı bırakılacağı iddia edilen Enner Valencia'yı bu kez satmaya sıcak bakıyor. Haber detayında transferin 4-5 milyon euro aralığında bir bedelle gerçekleşme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu aktarılırken, Wolverhampton'ın resmi adımları yakın zamanda atmaya başlayacağı öne sürüldü. Enner Valencia'ya Wolverhampton'ın yanı sıra İspanya ve Meksika'dan da taliplerin olduğu aktarıldı.

ENNER VALENCIA'NIN FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunda Tigres'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Enner Valencia, Sarı-Lacivertli forma altında toplam 62 maça çıkarken 23 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Enner Valencia'nın güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro.

Kaynak: Diğer

fenerbahçe Fenerbahçe kadrosu Mesut Özil Ozan Tufan Enner Valencia