Kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo'dan ilk açıklama

Cristiano Ronaldo Manchester United
Kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo'dan ilk açıklama

Tottenham maçının son anlarında oyuna giremeyince sahayı terk edip soyunma odasına giden Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo kadro dışı bırakıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ronaldo, "Bazen o anın sıcaklığıyla en iyisini yapamıyoruz. Baskıya boyun eğmek asla bir seçenek değil" dedi.

Sezon başında takımdan ayrılmak isteyen ancak, Şampiyonlar Ligi arenasında oynayan hiçbir takımın kendisine talip olmaması nedeniyle Manchester United’da kalan Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz gün oynadıkları Tottenham maçında isyan bayrağını resmen açtı.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Teknik Direktör Erik ten Hag ile yıldızı barışmayan Portekizli futbolcu, Tottenham maçının son anlarında oyuna giremeyince sahayı terk etti ve doğrudan soyunma odasına gitti. Maçtan sonra konuyla ilgili konuşan Hollandalı teknik adam, “Bununla yarın ilgileneceğim. Şimdi galibiyeti kutlayacağız.” demişti.

Manchester United’dan yapılan resmi açıklamada, “Cristiano Ronaldo, bu cumartesi Chelsea ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almayacak. Onun dışında tüm takım bu maça hazırlanmak için odaklanmış durumda.” ifadelerine yer verildi.

"BASKIYA BOYUN EĞMEK ASLA BİR SEÇENEK DEĞİL"

Cristiano Ronaldo, kadro dışı bırakılmasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Ronaldo, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Kariyerim boyunca rakiplerime ve çalıştığım hocalara her zaman saygılı davranmaya çalıştım. Ben hiç değişmedim. 20 yıldır aynı kişiyim, aynı profesyonelim. Gençken, benden yaşlı ve tecrübeli oyuncular, benim için her zaman önemliydi. Her zaman gençlere örnek olmaya çalıştım. Bu hiç değişmedi. Ancak bunu yapmak ne yazık ki her zaman mümkün olmuyor. Bazen o anın sıcaklığıyla en iyisini yapamıyoruz. Baskıya boyun eğmek asla bir seçenek değil. Hiç de olmadı. Şu anda çalışmaya devam etmem ve takım arkadaşlarıma destek olmam, her an hazır durumda olmam gerektiğini hissediyorum. Burası Manchester United. Birlik olmalıyız. Yakında tekrarda birlikte olacağız." dedi.

37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'daki sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Kaynak: Haber Global TV

Cristiano Ronaldo Tottenham Manchester United'