Kadıköy'de futbol resitali! Fenerbahçe gol oldu yağdı

Fenerbahçe Alanyaspor
Kadıköy'de futbol resitali! Fenerbahçe gol oldu yağdı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe evinde Corendon Alanyaspor'u 5-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan ev sahibi ekip sol kanattan hızlı çıkarken, Alanyaspor'lu Efecan Karaca'nın hatalı pasında topa vuruşunu yapan Diego Rossi 5. dakikada takımını 1-0 öne geçirirken, sezondaki ilk golünü kaydetti.

İlerleyen dakikalarda sol kanattan korner kazanan Fenerbahçe'de Rossi'nin ortasında Willian Arao ön direkte topu arkaya aşırdı ve kafa vuruşunu yapan Gustavo Henrique skoru 2-0 yaptı. 

JOAO PEDRO PENALTI KAÇIRDI

Corendon Alanyaspor da kontra ataklarla pozisyon arasa da istediği pozisyonları yakalayamadı ve Fenerbahçe ilk yarının bitmesine dakikalar kala penaltı kazanandı. Topun başına geçen Joao Pedro'nun vuruşunda Alanyaspor'lu Runarsson doğru köşeyi tahmin ederek kurtardı ve gole izin vermedi.

İlk yarının son saniyelerinde Fenerbahçe'nin atağında Alanyaspor defansından seken top Miguel Crespo'nun önünde kaldı ve ayağının dışıyla şık bir vuruş yapan Portekizli oyuncu skoru 3-0 yaparak ilk yarının skorunu belirledi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarının ilk çeyreği dengeli geçerken dakikalar 69'u gösterdiğinde oyuna sonradan giren Lincoln'un asistinde Valencia ligdeki 7. golünü atarak takımını 4-0 öne geçirdi. Önde baskı ile Corendon Alanyaspor'un yarı sahasına oyunu yıkan Fenerbahçe'de oyuna sonradan giren diğer bir isim İrfan Can Kahveci sağ kanattan sıfıra indi ve yaptığı sert vuruşta Runarsson'u avlayarak 76. dakikada maçın sonucunu 5-0 olarak belirledi.

 

FENERBAHÇE PUANINI 13'E ÇIKARDI

Bu sonuçla beraber Fenerbahçe puanını 13'e çıkarırken, Corendon Alanyaspor 8 puanda kaldı.

Kaynak: Haber Global TV

Alanyaspor fenerbahçe