Kadıköy'de Emre Belözoğlu'na tepki

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe emre belözoğlu
Kadıköy'de Emre Belözoğlu'na tepki

Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u konuk eden Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi tribündeki taraftarlar Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u konuk etti. Sarı-lacivertli tribünlerde karşılaşma öncesi Emre Belözoğlu'na tepki vardı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Ankaragücü'ne 3-0'lık skorla elenen Fenerbahçe'de taraftarlar, genç teknik adama o karşılaşmada tepki göstermişler, Emre Belözoğlu da maç sonrasında yaptığı açıklamada tepkiyi hak etmediğini söylemişti.

Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası'nda oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, "Allah, 150 sene ömür verseydi; böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Çok üzgünüm. Beni yakından tanıyanlar, Fenerbahçe'yi kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Bugün yaşadıklarımı hak ettiğimi düşünmüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Sarı-lacivertli taraftarlar o günkü tepkinin bir benzerini de bugün Pendikspor'la oynanan maç öncesi Kadıköy'de gösterdi. Fenerbahçeli taraftarlar, Belözoğlu aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulundu ve taraflar arasındaki gerginlik devam etti.