Kadıköy'de Ali Koç'a Norveç bayraklı gönderme

Fenerbahçe
Kadıköy'de Ali Koç'a Norveç bayraklı gönderme

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de taraftarlar Başkan Ali Koç'un yapmış olduğu "Sosyal medyada 'Ali Koç istifa' diye yazan hesapların yüzde 49,7'si Norveç'ten bot hesap! Bunlar organize çete" sözlerine Norveç bayrağı açarak göndermede bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu ve lider Trabzonspor'un 20 puan gerisine düştü.

61. dakikada yenilen golün ardından futbolcuları protesto eden sarı-lacivertliler, Başkan Ali Koç ve yönetimini de istifaya davet etti.

ALİ KOÇ'A "NORVEÇ" GÖNDERMESİ!

Bu esnada sarı-lacivertli tribünlerde Norveç bayrağı açıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu bir açıklamada, "Sosyal medyada 'Ali Koç bırak git!", "Ali Koç istifa' şeyi var ya bunların hepsini inceledik. Atılan tweetlerin yüzde 49,7'si Norveç'ten bot hesap. Onların basında ayakları var, bunlar organize çeteler. Norveç'te ne kadar çok Fenerbahçeli varmış meğer." şeklinde konuşmuştu.

Sarı-lacivertli taraftarların bu açıklamaya gönderme olarak açtığı düşünülen Norveç bayrağı, polis memurları tarafından alındı ve bayrağı açanlar hakkında tutanak tutuldu.

Kadıköy'de Ali Koç'a Norveç bayraklı gönderme - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Ali Koç Ali Koç istifa