Kadıköy'de çok ilginç pozisyon: Belhanda ve Deniz Türüç'e kırmızı kart

Kadıköy'de çok ilginç pozisyon: Belhanda ve Deniz Türüç'e kırmızı kart

Belhanda, Ahmet Çalık'la oyuncu değişikliği için saha kenarına giderken acele etmesi için kendisini uyaran Deniz Türüç'e yaptığı hareketle ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Ahmet Çalık'ı oyundan çıkaran hakem Halil Umut Meler Deniz'e de kırmızı verdi

Kadıköy'de uzun süre hafızalardan silinmeyen bir an. Galatasaray'ın 1-2'lik skoru yakaladıktan sonra Belhanda'nın yerine defansa Ahmet Çalık'ı almak için kenardan verilen işaret sonrasında kenara gelmek için ağır hareketlerle ilerleyen Younes Belhanda ile Deniz Türüç arasında gerilim yaşandı. Deniz Türüç'ün Belhanda'ya belinden dokunarak kenara daha hızlı gitmesi konusundaki refakati sırasında Belhanda Deniz Türüç'ün yüzünden itti. Deniz Türüç sinirlenerek Galatasaray yedek kulübesine giden Belhanda'nın üzerine yürümek istedi. Bu arada Belhanda'nın yerine Ahmet Çalık hızla oyuna girerken, Deniz Türüç'le Belhanda'nın arasına Galatasaray teknik heyeti ve yedek oyuncular girdi.

Bu arada Halil Umut Meler kenara doğru hareketlenirken önce Ahmet Çalık'ı oyundan çıkardı. Belhanda'ya ikinci sarı kartını ve ardından kırmızı kartını gösteren Meler, Deniz Türüç'e de doğrudan kırmızı kartını gösterdi.

Böylece her iki takım da sahada 10'ar kişi kaldı. Ahmet Çalık'ı oyuna sokmak için ise Fatih Terim Radamel Falcao'yu oyundan aldı.

Deniz Türüç