Juventus'tan 3 transfer girişimi birden... Toplamda 100 milyon euro'yu bulabilir!

Juventus
Juventus'tan 3 transfer girişimi birden... Toplamda 100 milyon euro'yu bulabilir!
Reuters

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, kanatlarda oyuncu sıkıntısı çekiyor.

Sol kanatta Kenan Yıldız, sağ kanatta ise Timothy Weah var. Bu iki oyuncunun alternatifleri ise yok.

Aslında solda Federico Chiesa seçeneği de var ancak Thiago motta bu oyuncuyu istemiyor ve transfer dönemi bitmeden oyuncunun satılması bekleniyor.

Kenan ve Weah'a alternatif yaratmak isteyen Juventus gözünü Fiorentina'dan Nico Gonzalez ile Porto'dan Wenderson Galeno'ya dikti.

Motta'nın takımı 4-2-3-1 taktiğiyle oynatması bekleniyor. Hal böyle olunca da alternatif kanat oyuncuları bulmak zorunlu hale geldi.

Porto, Galeno'yu bırakmak istemiyor ancak oyuncu İtalya'ya gelmeye kararlı. Portekiz pasaportu oludğu için yabancı oyuncu da sayılmayacak. Yıllık 3 milyon euro karşılığı sözleşmeye imza atması bekleniyor. Porto ise 35 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Chiesa giderse Galeno transferi gerçekleşecek gibi görünüyor.

Diğer taraftan ise Fiorentina'dan Nico Gonzalez için 30 milyon euro gözden çıkarılmış durumda. Gonzalez her iki kanatta da oynayabildiği için Motta'nın istediği bir oyuncu.

Juventus kanatlardaki sorunu çözmeye çalışırken bir yandan da Atalanta'da Koopminers'ı transfer etmeye çalışıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde oyuncunun durumu netleşecek.