Juventus'a 2 yeni kanat, Kenan Yıldız endişelenmeli mi?

Juventus Kenan Yıldız İtalya Serie A
Juventus'a 2 yeni kanat, Kenan Yıldız endişelenmeli mi?

Juventus'un iki kanat oyuncusu Nico Gonzalez ve Francisco Conceicao'yu kadrosuna katması Kenan Yıldız'ın taktik plandaki rolüyle ilgili endişelere neden oldu.

19 yaşındaki Kenan Yıldız, Juventus taraftarlarının favorisi durumda. Yeni sözleşmeyle birlikte 10 numaralı formayı da aldı.

Ancak kimileri Juve'nin ik iyeni transferinin Kenan'ın alanı daraltmasından endişe ediyor.

La Gazzetta dello Sport'a göreyse Yıldız, yeni transferlere rağmen motta'nın planında önemli bir rol oynamaya devam edecek.

Gazeteye göre iki kanat oyuncusu Kenan'ın daha merkezi bir alanda oynamasına olanak tanıyacak. Pek çok kişi Almanya doğumlu milli futbolcunun forvet arkasında oynaması gerektiğine inanıyor.

En azından bir başka olası transfer Teun Koopmeiners'ın gelişine kadar böyle olacak. Hollandalı Koopmeiners geldiğinde Kenan'ın pozisyonunun değişip değişmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Öte yandan Gonzalez ve Conceicao sol ayaklı oyuncular ve ters sağ kanat olarak oynamayı tercih ediyorlar. Ancak sol tarafta da oynayabiliyorlar. Bu yüzden Kenan Yıldız, Koopmeiners'ın gelmesi halinde sol kanatta da forma giyebilecek.