Juventus, Dybala'yla yollarını ayırıyor

İtalya Serie A
Juventus, Dybala'yla yollarını ayırıyor

İtalyan devi Juventus'un üst yöneticisi Maurizio Arrivabene, Arjantinli golcü oyuncuları Paulo Dybala'nın gelecek projelerinde yer almadığını söyledi.

İtalya Serie A takımlarından Juventus'un üst yöneticisi Maurizio Arrivabene, basın mensuplarına yaptığı açıklamada 28 yaşındaki Arjantinli yıldız futbolcu Paulo Dybala'nın bu sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesinin yenilenmeyeceğini duyurdu.

Arrivabene, "Dybala, artık Juventus'un gelecek projesinin merkezinde yer almıyor. Onun kalitesi hiçbir zaman için tartışma konusu olmadı ama başka tercihler yapıldı. Paulo ile bugün ciddi ve saygılı bir görüşme oldu. Şimdi artık (Dusan) Vlahovic var. Ocak ayı transfer döneminde Juventus'un düzeni değişti." ifadelerini kullandı.

Paulo Dybala, 2015'te, 41 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu Juventus'ta bugüne dek 283 maçta forma giydi, 113 gol attı ve 48 asist yaptı.

Arjantinli futbolcu, Juventus ile bugüne kadar 5 Serie A şampiyonluğu, 4 İtalya Kupası ve 3 İtalya Süper Kupası kazandı.

Kaynak: AA

Juventus Paulo Dybala İtalya Serie A