Bologna - Juventus maçı CANLI İZLE

Bologna - Juventus maçı CANLI İZLE

Bologna Juventus maçı canlı izle. İtalya Serie A'da Bologna evinde Juventus'u ağırlıyor. Maçı, saat 21:45'ten itibaren bein Sports 4 kanalından şifresiz canlı olarak izleyebilmeniz için yapmanız gerekenler haberimizde. 

İtalya Serie A'nın 38. haftasında Bologna ile Juventus karşılaşıyor. Maçla ilgili detaylar haberimizde.

Bologna - Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bologna Juventus maçı saat 21:45'ten itibaren Digitürk Platformunda Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebiliyor. Maçı şifresiz izlemek için Digitürk'ten uygun maç paketine abone olmanız gerekiyor.

Bologna - Juventus şifresiz canlı maç izle

İki takım arasında son oynanan 5 maçı da Juventus kazandı.

İtalya Serie A'da 37 maç sonunda Juventus'un 75, Bologna'nın ise 41 puanı bulunuyor.

İddaa Risk Yönetimi Bologna'nın galibiyetine 7.25, beraberliğe 5.25, Juventus'un galibiyetine ise 1.15 oran veriyor.

Juventus'u konuk ettiği son 30 Serie A maçının sadece birini kazanabilen Bologna (10B 19M), Kasım 1998'den bu yana rakibini iç sahada mağlup edemiyor (3-0).

Juventus'un 2012/13 sezonundan bu yana en fazla Serie A maçında kalesini gole kapattığı iki takımdan biri Bologna (10; Lazio ile eşit).

Serie A'daki son 13 maçında da gol yiyen Juventus, daha uzun bir seriyi en son Nisan 2010'da yaşadı (19 maç).

Bologna'nın Serie A'da attığı son altı golün dördünü kaydeden Rodrigo Palacio'nun, bu ligde Juventus filelerine gönderdiği iki gol de Inter formasıyla geldi.

Cristiano Ronaldo, Serie A tarihinde iki farklı sezonda 30+ gol atan üçüncü oyuncu olmak için sahaya çıkıyor (1949/50 ve 1950/51'de Gunnar Nordahl ve Stefano Nyers).

Bologna Juventus maçı canlı izle Bologna Juventus canlı maç izle Bein Sports 4 şifresiz canlı maç izle justin tv izle canlı maç izle canlı izle selçuk sports hd izle bein sports 4 izle bedava maç izle