Jürgen Klopp, Mohamed Salah'ın Suudi Arabistan'a transferine kapıları kapadı

Suudi Arabistan Ligi Liverpool Transfer İngiltere Premier Lig
Jürgen Klopp, Mohamed Salah'ın Suudi Arabistan'a transferine kapıları kapadı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, takımın yıldız isimlerinden Mohamed Salah'ın Suudi Arabistan'a transfer olmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Mısırlı futbolcu Muhammed Salah'ın Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ittihad'a transfer olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Klopp, 27 Ağustos Pazar günü Newcastle United'a konuk olacakları lig maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Söylentiler hakkında konuşmak zor çünkü bizim açımızdan konuşacak hiçbir şey yok. Gelen bir teklif olmadı. Salah, bir Liverpool oyuncusu. O konuda bir değişiklik yok. Ortada bir teklif olsaydı da cevabımız 'hayır' olurdu. İşte bu kadar" ifadelerini kullandı.

Salah'ın geleceğine ilişkin endişesi olup olmadığı sorulan Klopp, "Salah, kendisini yüzde yüz Liverpool'a adamış durumda. Hayat felsefem, sadece bir sorunla karşılaştığımda onun üzerine düşünmektir. Şimdilik kesinlikle hiçbir şey yok. Gelecekte farklı bir durum oluşursa o zaman bunu düşünebilirim" diye konuştu.

Liverpool'da 2017'den bu yana forma giyen 31 yaşındaki Salah'ın takımıyla 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: AA

Jürgen Klopp Mohamed Salah İngiltere Premier Lig Suudi Arabistan Transfer Liverpool