Jose Mourinho imzayı attı: Şu andan itibaren size aitim

HABER MERKEZİ

Dünyaca ünlü Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, resmi imza töreni için İstanbul'a geldi. Jose Mourinho'nun imza töreni taraftara açık Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapıldı. Mourinho, "Sizlere söz veriyorum ki; şuandan itibaren size aitim. Bu forma, tıpkı derim gibi" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Kadıköy'de sahaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Ünlü Teknik Direktör Jose Mourinho ile birlikte imza töreni düzenlendi. 

Sahaya çıkan Mourinho ve Ali Koç tribünleri selamladı. Törende konuşan Koç, "Tartışmasız dünya tarihinin gördüğü ilk 5'teki en iyi hocadan bir tanesi." ifadelerini kullandı.

İmza öncesi konuşan Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bugün tarihi bir adım atıyoruz. Teknik direktörümüz Mourinho'ya, bu büyüklüğe hoşgeldin diyorum.

Kendisi tartışmasız dünya tarihinin gördüğü ilk 5'teki en iyi hocadan bir tanesi. Fenerbahçe'mizin geleceği için şampiyonluklar için bizi tercih etmiştir."

JOSE MOURINHO'NUN AÇIKLAMALARI 

"Tünaydın. Sevginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum."
"Sizlere söz veriyorum ki; şuandan itibaren size aitim. Bu forma, tıpkı derim gibi."

"SİZİN HAYALLERİNİZ BENİM HAYALLERİM"

"Ali Koç'u tanıdığımdan beri gerçekten şunu söyleyebilirim ki, burada olmayı çok istedim. Sizler çok büyük bir taraftar grubusunuz. Bunu tüm kalbimle söylüyorum, sizin bu tutkunuz için burada olmayı çok istedim. "Futbol, bir tutkudur. Öyle zannediyorum ki bu tutkuyu hissedebileceğimiz en iyi yerlerden bir tanesindeyim. Şu dakikadan itibaren sizin hayalleriniz, benim hayallerim"